Takarítógépet is csak a legjobbtól érdemes bérelni

Szereted az autókat? Autóstalálkozókra szoktál járni?

Azt kell mondjam, hogy annak ellenére, hogy a családban még autószerelő is van, sokáig abszolút nem osztoztam a nagyfokú autóimádatban, csak tudomásul vettem, hogy van, aki ezzel is foglalkozik nálunk. Ez egészen addig tartott, míg az egyetem alatt teljesen véletlenül egy autóipari cégnél olyan pozícióba kerültem vérbeli bölcsészként, ahol egyáltalán nem volt hátrány némileg érteni az elektronikához és az autókhoz – mindenesetre eléggé sikerült belelátnom a dolgokba, azóta még autóstalálkozókra is járok!

Ugyan a későbbiekben is sikerült a cégnél maradnom, de átkerültem más pozícióba, így például többek között a ráülős takarítógép bérlés is is az én feladatköröm alá került – ezt pedig nem másnál, mint a Greenway Kft-bél intézzük, akiket személyes tapasztalataim alapján is jó szívvel tudok ajánlani bárkinek, aki ráülős takarítógép bérlésre szeretné adni a fejét!

A Greenwaynél egy eszméletlenül jó, úgynevezett full szerviz bérlési konstrukció érhető el, amely biztosítja, hogy az ügyfelek a takarítógépeket jól kiszámíthatóan, kellemetlen anyagi meglepetések nélkül tudják bérelni, illetve sokkal jobban járjanak annál, mintha vásárolnának egyet maguknak. Nem kell számolni javítási költségekkel vagy éppen kiszállási díjjal, mert mindent a bérbeadó cég vállal a ráülős takarítógép bérlés esetén is. Amit cégként még inkább értékelni kell, az nem más, mint az oktatások nyújtása: ezzel egyrészt szavatolják azt, hogy a gépeik kisebb eséllyel fognak meghibásodni, illetve természetesen a gépekkel dolgozóknak is nagyságrendekkel könnyebb dolga lehet.

A Greenway Kft-t szívből merem ajánlani mindazoknak, akik egy szuper minőségű takarítógépet szeretnének bérelni fix, kiszámítható rendszerrel és költségekkel, és nem szeretik a negatív meglepetéseket!