Stúdió fotózás egy ikonikus gépezettel

Egyszer feltették nekem azt a kérdést, hogy milyen érzés a nemzetközi autósklub oszlopos tagjának lenni? A választ a kérdésre meg sem tudtam fogalmazni. Borzasztóan szeretem mindegy egyes pillanatát az egésznek, hiszen a hobbim mára egyben úgymond a munkám is.

stúdió fotózás árak

Felejthetetlen pillanatokat köszönhetek ennek a szervezetnek. Olyan eseményeken és autóstalálkozókon vettem és veszek részt a mai napig, amiket még én sem hiszek el. Rengeteg külföldi kapcsolatra tettem szert és olyan autókat és motorokat láttam testközelből, amikről korábban álmodni sem mertem volna. Ráadásul némelyiket nem csak láttam, hanem volt esélyem kipróbálni is. Szerintem mondanom sem kell, hogy milyen érzés supercar-okat vagy veterán autókat tesztelni.

Nekem is van egy nagyon ikonikus darab a tarsolyomban, mégpedig egy motor. Nagyon büszke vagyok rá és úgy óvom-védem, mint a szemem fényét.

Nemrég még pár profi képem is készült vele, hiszen a feleségemtől karácsonyra egy stúdió fotózásra beváltható ajándékutalványt kaptam. Sosem volt még részem ilyenben és azt sem tudtam miként alakulnak a stúdió fotózás árak mostanság, de borzasztóan örültem neki.

Nem is vártam sokáig, rövidesen megkerestem Szoboszlai Krisztina fotós hölgyet, akihez az utalvány szólt. Az oldalára feltévedve egy nagyon letisztult és átlátható platform fogadott, ahol öröm volt keresgélni az információk után.

Láttam, hogy nagyon sokféle fotós szolgáltatás elérhető nála. Vállal kismama, gyermek és családi fotózás, esküvői és jegyes fotózást, glamour fotózást, valamint FineArt képek készítésére is van nála lehetőség. Nagyon színes tehát a repertoár és a referencia fotók is lenyűgözőek voltak, így egyből tudtam, hogy nagyon jó kezekben leszek.

Az oldalon fel voltak tüntetve minden szolgáltatásnál a stúdió fotózás árak és a szabadtéri fotózás árak is. Lehetőség van ugyanis a kategóriákon belül kültéri vagy beltéri fotózás kiválasztására, sőt, akár mixelheted is ezeket egyes szolgáltatásoknál.

Az én utalványom egy stúdió fotózásra szólt és 20 db képre vonatkozott. Krisztivel e-mailben vettem fel a kapcsolatot. Ott egyeztettünk minden részletről és apróságról, illetve a stúdiót is kiválasztottuk együtt.

Amikor átböngésztem a javasolt helyszínek listáját egyből tudtam, hogy melyiket is szeretném. Az egyik lokáción ugyanis volt lehetőség egy garázsszerű teremben fotózkodni. Úgy éreztem ez lesz számomra a legtökéletesebb és ez fog engem igazán tükrözni. Ráadásul azt is lebeszéltem Krisztivel, hogy ha már van rá lehetőség, pár kép erejéig a motoromat is bevihetem a “garázsba”.

Nagyon izgatottan vártam az időpontot és hála égnek egyáltalán nem kellett csalódnom. Hihetetlenül jó élmény volt az egész. Kriszti nagyon profin segített mindenben. Megmondta hogyan pózoljak, melyik az előnyös oldalam, hogyan álljak vagy üljek.

A képek pedig egyszerűen elképesztőek lettek. Pár komolyabb fotó is készült, amit munkahelyi célzattal is fel tudok használni, de a kedvenc képeim kétségtelenül a járgányommal készült fotók.

Azóta is áldom a feleségemet ezért a tökéletes ajándékért, és természetesen a profilképemet is mindenhol megváltoztattam. Hálás vagyok Szoboszlai Krisztinek a profi együttműködésért és biztos vagyok benne, hogy még többször is fogjuk látni egymást. Feleségem már most a közös családi fotózást tervezgeti, így szerintem a közeljövőben már sor kerül az új alkalomra.

Ne habozzatok ti sem! Foglaljatok időpontot Krisztihez, hogy életetek képei készüljenek el rólatok!