Kocsikázás helyett most a túrázás játszott – kellett hát egy új bakancs

Sajnos az elmúlt időszakban nem voltunk túl aktívak a családommal, és leginkább autós kirándulásokra mentünk. Elhajtottunk egy-egy tóhoz, kilátóhoz, vagy elkocsikáztunk valamelyik nagyobb városba, ahol még nem voltunk, és ott is csak ücsörögtünk. Imádom az autómat és mindig nagyon jó szolgálatot tett nekem, de most már egy kicsit aktívabb kikapcsolódásra vágytam. Felvetettem, hogy menjünk el túrázni, és a feleségem és a gyerekek is benne voltak.

Igen ám, de egyikünknek sem volt túracipője. Nos, a feleségem megmentett minket, mert ő ismert egy olyan oldalt, a https://cipomarket.hu-t, ahol női, férfi és gyermek cipőket is találhatunk, ráadásul nagyon jó áron. A cipő kínálatukban persze a bakancsok is szerepelnek, így nem volt veszteni valónk, felmentünk a weboldalra. És bizony a https://cipomarket.hu valóban nem okozott csalódást. Az első, amit megláttunk a főoldalon, hogy jelenleg még tart náluk a nagy nyári leárazás, így akár bizonyos darabok még 70% kedvezménnyel is megvásárolhatóak tőlük. Nem is mentünk tovább innen, megtaláltuk a tökéletes helyet a cipőrendeléshez.

Nagyon sok ismert márka termékét forgalmazzák a https://cipomarket.hu-n, és nem csak cipőket, hanem táskákat, öveket és pénztárcákat is. Elsőként a gyerekeknek válogattuk ki az ideális cipőket a kiránduláshoz, majd következett a feleségem és én. Mindannyian boldogok voltunk a választásunkkal, a következő tehát az volt, hogy megnézzük, hogyan zajlik a szállítás és fizetés.

Nagyon kedvező áron, mindössze 1000 forintért szállítja ki a cipőket a GLS, ha 60.000 forint alatti rendelést adsz le. 60.000 forint fölött viszont ingyenes a házhozszállítás. Mivel mi 4 különböző terméket rendeltünk, a kiszállítás maximum 4 munkanapot vett igénybe, de ha csak egy terméket rendelsz, akár már másnap ki is vihetik. Van lehetőség a Cipő Marketnél utánvéttel is fizetni, és mi ezt a lehetőséget választottuk, mert nem szeretünk előre utalgatni.

És láss csodát, az ígért 4 munkanapon belül (ami azt illeti, inkább 3 volt az) meg is érkeztek a cipők, így már azon a hétvégén el is tudtunk menni túrázni. Nekünk nem okozott csalódást a Cipő Market, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nektek sem fog.