Kis fürdőszoba ötletek a nagy renováló mestereknek is járnak

Már nem egyszer írtam arról, hogy az internet milyen sokszor nyújt nekem segítséget a mindennapi dolgokban, azokban, amikről nekem fogalmam sincs. Mert ugyebár nem érthet mindenhez az ember.

Így lyukadtam ki ismét a laptopom képernyője előtt, azt bámulva, hátha valami hasznos tanácsot kapok végre, mert a fürdőszobámat bizony fel kell újítani. Nem mondanám, hogy sok baja van, de sajnos egy csőtörés következtében kicsit elázott az egész és ennek kapcsán kiderült, hogy a csempék sem voltak a legjobban kifugázva.

Az egyszerűség kedvéért, ahelyett, hogy egyenként mindent leméregettem volna, meg javítgattam volna, úgy döntöttem, hogy inkább szétszedem az egész fürdőszobát és gyakorlatilag csinálok egy újat.

Fogalmam sem volt róla, hogyan kezdjek neki. Igazából nekem csak kis fürdőszoba ötletek kellettek, de egy egész listát találtam arról, hogy milyen sorrendben kell beszerezni az anyagokat, miről mikor célszerű dönteni. A 9 pontból álló lista és a csempék fajtáit tökéletesen összefoglaló bejegyzés megmentettek, sikeresen végig vettem mindent, amit leírtak, mindent alaposan áttanulmányoztam.

A kis fürdőszoba ötletek hasznosak voltak, a sok csempés szövegből kivettem a lényeget, valami világos kell, hogy nagyobbnak tűnjön a helység és mivel nem akarok sokat foglalkozni a dologgal, érdemes olyan gyártót keresni, ahol ajánlanak padlólapot is, így nem fogok nagyon mellé lőni a színekkel.

A listát és a furdoszobaotletek.hu más tippjeit és a mellékelt képeket alaposan átnézve kezdtem neki a felújításnak, ami meglepően jól sikerült. Nincsenek ferde csempék, sem hézagok. Tágasnak tűnik a fürdő, illik a lakás többi részéhez is. Kifejezetten elégedett vagyok vele.