Jó lenne, ha az alkatrészeknek is lenne akciós újságja a neten

Lassan már minden megtalálható az interneten. Nemrégiben hívta fel a figyelmemet az egyik ismerősöm erre a honlapra: akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag .

Az egésznek az a lényege, hogy összegyűjtik a legtöbb üzlet akciós újságját és egy helyre feltöltik, így bármikor, bárki számra elérhetőek azok az interneten.

Szerintem ez egy tök hasznos ötlet, ugyanis nekem sokszor van, hogy az egész napos rohanás után még be is kell vásárolnom. Ilyenkor persze kimarad az akciós újságok nézegetése, nem tudom, hogy hol-mi az akciós, nem tudom, hogy hová érné meg betérni hazafelé. Ilyen esetekben ahelyett, hogy betérnék az első útba eső boltba, már meg tudom tervezni, hogy hova menjek. Az újságok online elérhetőségének köszönhetően akár ebéd közben is megnézhetem az egyes üzletek ajánlatát és mérlegelhetek, hogy melyik éri meg nekem a legjobban.

A rohanó világunkban ez egy nagyon hasznos oldal. Nagyon egyszerű használni, gyorsan végig lehet pörgetni az összes üzlet újságját, így a választás és a tervezés is könnyű.

Az oldal sincsen túlbonyolítva, csak a legszükségesebb funkciókkal látták el, felesleges túlzó grafikai elemek nélkül, így mobilinternetből sem visz olyan sokat. Nem tudom, hogy ez csupán véletlen, vagy tudatos tervezés műve, de örülök neki, főleg az adatkeretem fordulónapja előtti pár napban. A kedvenc boltjaink is könnyen elérhetőek, nem kell sokat keresgélni, hogy megtaláljuk az egyes üzletek akcióit.

Tök jó lenne, ha ugyanilyen oldalt csinálnának autóalkatrészekkel is. Nagyban megkönnyítenék a dolgomat, ha minden akciót egyben látnék és nem kellene minden egyes általam ismert üzlet honlapját felkeresni és megnézni, hogy éppen akciós-e az, amit venni szeretnék. Alkatrészeknél az akció valóban sokat jelent, hiszen ezek drágább termékek, a spórolás mértéke is sokkal nagyobb lehet.

Talán egyszer valaki majd elkészíti az akcióleső autós verzióját is.

De addig is legalább az élelmiszerüzletek kínálatával tisztában leszek és akkor nézhetem meg az akciókat, amikor csak akarom, nem kell minden alkalommal megvárnom a reklámújságokat és azt, hogy legyen időm alaposabban át is néni a bedobott szóróanyagokat.