Használjuk autónkat költségmentesen a munkában

Az autósklubok és autóstalálkozók kiváló alkalmak arra, hogy a hasonló hobbikat szerető emberek megismerjék egymást. Mindig nagyon fontosnak tartom a mai világban, hogy át tudjunk élni közösségi élményeket. Erre pedig egyre kevesebb lehetőségünk van. Viszont azt vettem észre, hogy egy autó tényleg össze szokta kötni a különböző hátterű embereket. Hiszen rögtön van miről beszélni és rengeteg olyan élmény van, ami mindenki számára általános.

Az egyetlen bajom, mikor az ilyen autóstalálkozók abban érnek véget, hogy elkezdenek versenyezni a házam mögött. Éjszakánként alig bírom kinyitni az ablakomat, mert mindig megy valami illegális verseny. Hihetetlen az egész, mivel a rendőröket nem érdekli, viszont rendszeresen megy, ugyanazon a helyen. Sokszor szoktam esténként biciklizni és nem is tudom, hogy mi lenne velem, ha a sötétben kimennék, miközben ezerrel gyorsítanak ezek a járművek.

Számomra ez azért is lenne elképzelhetetlen, mivel általában a munkám kapcsán használom az autómat. Ez pedig rengeteg problémát hoz magával, hiszen csomó pénzem elmegy az üzemanyagra. Egészen egy héttel ezelőttig nem is tudtam, hogy ezzel tudnék tenni valamit. Az egyik barátom azonban azt ajánlotta nekem, hogy nézzek fel a Roadrecord nevű oldalra, mivel az ő életét nagyon megkönnyítette. Az itt elérhető útnyilvántartó program segítségével ugyanis el tudunk készíteni egy olyan dokumentumot, amivel vissza lehet igényelni az üzemanyagra elment költségeket.

Fantasztikusan hangzott, úgyhogy fel is mentem a Roadrecord oldalára. Már az nagyon tetszett, hogy mennyire könnyen tudtam navigálni az oldalon. Pedig nagyon nem vagyok otthon az olyan témákban, mint az adózás és általában inkább el is szoktam kerülni ezeket. A Roadrecord azonban egy olyan megoldást kínál számunkra, amely kapcsán nem kell többé ettől félnünk. Elsőként egy kicsit olvasni szerettem volna pár tájékoztatót, hogy valamennyivel jobban megértsem a lehetőségeimet.

Természetesen több cikket is biztosítanak nekünk, amelyeknek a nyelvezete érthető és teljesen úgy vannak megírva, hogy az átlag ember számára is befogadható legyen. Elmagyarázták, hogy lehetőségünk van arra, hogy visszaigényeljük az előbb említett összeget, viszont pontosan vezetnünk kell egy útnyilvántartást. Az ilyesfajta pontosság sosem tartozott az erősségeim közé, úgyhogy már itt feladtam volna az egészet, ha nem jött volna szembe velem az útnyilvántartó program.

Ez a fő szolgáltatás, amit a Roadrecord kínál nekünk és amint elolvastam, rögtön tudtam, hogy ez meg fogja oldani az összes problémámat. Az útnyilvántartó program rögzíti az összes olyan adatot, ami egy kiküldetési rendelvény előállításához kell. Tehát, nem nekünk kell majd számolgatni a kilométereket és attól sem kell félnünk, hogy esetleg valami hiba csúszik a számításunkba. Ez számomra pedig egy olyan megnyugvás volt, ami rögtön ahhoz vezetett, hogy felkeressem őket.

A Roadrecord oldalán egyébként több elérhetőséget is fogunk találni, úgyhogy ha bármi kérdésünk van, akkor fel tudjuk hívni őket, de akár még e-mailt is írhatunk nekik. Ki is próbáltam, és az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész volt. Elmagyarázták nekem az útnyilvántartó program működését és már semmi kétségem nem volt vele kapcsolatban. Letöltöttem és elkezdtem használni. Tényleg nem átverés, hogy mennyire egyszerű kezelni az egészet és valóban helyettünk megcsinálja az összes zavaró munkát. Mikor pedig eljött az ideje annak, hogy megcsináljam a kiküldetési rendelvényemet, csak pár kattintás kellett és kész is volt. Az adóhatóság elfogadta és azóta élvezem ennek az applikációnak az előnyeit.