Ha megbántál valamit, a legtöbb esetben változtathatsz rajta

Neked volt már olyan, hogy megbántad egy döntésedet? Nekem számtalan ilyen eset volt ezért is tudom, hogy milyen bosszantó tud lenni, hogyha hozunk egy döntést, és utána kiderül, hogy nem jó döntést hoztunk meg. Az én életemben ilyen volt az egyik tetoválásom is. Nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen tetoválásom legyen, mire eldöntöttem, hogy mit szeretnék. Viszont az évek alatt változott az ízlésem, és már nem egyezik azzal, amilyen tetoválással rendelkezek.

A hétvégén egy autós találkozón vettem részt, ahol szóba elegyedtem több résztvevővel is. Az egyik autó rajongóval hosszabb szóváltásba keveredtünk és szóba került a tetoválás eltávolítás is. Ő mesélte, hogy neki is van egy tetoválása, amit már nagyon régen el szeretett volna távolítani. Viszont eddig nem talált olyan sebész orvost, aki elfogadható áron dolgozik és szép munkát végez. Még nem egy az interneten keresgélve rátalált a Kelemed Plasztika oldalára.

tetoválás eltávolítás

Az oldalon nagyon sok információt megtalálhatunk minden olyan plasztikai beavatkozásról és műtétről, amit a kellemet plasztika végezz. Illetve nem csak a beavatkozásokról, ha nem a klinika főorvosát is jobban megismerhetjük. Dr Kelemen Ottó a klinika vezetőjéről azt is megtudhatjuk, hogy milyen iskolákat végzett, milyen munkahelyei voltak. Ezáltal megtudhatjuk azt is, hogy milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ez pedig nagyon fontos, hogyha egy orvosról van szó, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízzuk rá magunkat. Főleg egy plasztikai beavatkozásnál nem mindegy, hogy milyen lesz a végeredmény, hiszen hogyha rábízzuk magunkat egy olyan emberre, aki nem rendelkezik kellő gyakorlattal és még a tudása sincsen meg ahhoz a műtéthez, amit elvállal, akkor nagy bajban lehetünk.

Viszont a Kelemed Plasztikánál ilyenre esély sincsen. A gyakori kérdések fülön belül azt is megtudhatjuk, hogy szerintük mi alapján érdemes plasztikai sebészt választani. Számomra ebből egyértelműen látszik, hogy valóban segíteni szeretnének az embereknek. Ilyen és ehhez hasonló tanácsokat adnak a választáshoz: érdemes több plasztikai sebész szakorvos véleményét is kikérni a végleges döntés előtt ezáltal is jobb döntést tudunk hozni. A szakorvosi bizonyítványokat érdemes elkérni, hogyha a bizonytalanok vagyunk abban, hogy plasztikai sebész szakorvossal beszélünk. A Kelemed klinika rendelőiben és klinikákon jól látható helyre ki vannak téve ezek a bizonyítványok így már csak e tekintetben sem lehet kétségünk afelől, hogy megfelelő orvossal konzultálunk. Továbbá fontos a rendelő környezete és állapota is, hiszen nem mindegy, hogy megfelelő felszereltséggel rendelkezik-e az adott rendelő. Hogyha nem megfelelő eszközökkel rendelkezik és nem a legkorszerűbbekkel, akkor előfordulhat, hogy nem leszünk elégedettek a végeredménnyel.

Fontos továbbá az is, hogy pontos és részletes szóbeli, illetve írásbeli tájékoztatást is kapjunk a konzultációk alkalmával ezzel is segíti az orvos a műtét sikerességét. Hogyha úgy érezzük, hogy nem kaptunk elég tájékoztatást vesszük és nem kaptunk minden számunkra fontos információt, akkor bátran kérdezzünk. A Kelemed Plasztika oldalán egyébként minden olyan műtétről és plasztikai beavatkozásról részletesen olvashatunk, amit a klinika vállal. Ennek köszönhetően már a konzultációt megelőzően kellő információt kapunk általánosságban a műtétről arról, hogy milyen ellenjavallatai vannak, mire kell figyelni a műtét után vessző milyen vizsgálatokon kell részt venni a műtét előtt, illetve még a műtét után készült képeket is láthattunk.

Én nagyon szeretem a páciens véleményeket ezért rendszerint külön keresem is ezeket viszont a kellemet klinika oldalán fel is van tüntetve néhány. Amikor ezt megláttam ennek nagyon megörültem hiszen ez megkönnyíti az én dolgomat. Így nem kell vélemények után keresgélnem, hanem elég felmennem a klinika oldalára és máris megtudhatom azt, hogy a korábbi pácienseknek milyen élményei és tapasztalatai vannak ezzel a sebészettel kapcsolatban. Nagyon sok pozitív véleményt olvashattam róluk, így megnyugodtam abban a tekintetben, hogy nagy valószínűséggel hogyha őket választom nekem is pozitív élményeim lesznek.

A tetoválás eltávolításról mindent elolvastam, amit csak találtam az oldalon ezzel is felkészülve a jövőbeli műtétemre. Szeretek mindig előre tájékozódni hiszen ennek köszönhetően nagy meglepetés már nem érhet. az oldalon az árak is egyértelműen fel vannak tüntetve nem úgy, mint a legtöbb plasztikai sebész oldalán. Sok helyen csak a konzultációt követően kerül megállapításra a beavatkozására itt viszont már előre lehet készülni a jövőbeli költségre. Én szeretem hogyha előre meg vannak szabva az árak, hiszen így össze is tudom hasonlítani más klinikák áraival és ez által is el tudom dönteni azt, hogy kit választok. Hogyha túl olcsó egy műtét ára akkor az is árulkodó tud lenni, hiszen ilyen esetben én mindig elkezdek gondolkozni azon, hogy vajon ennek mi lehet az oka. Végső soron mindig arra jutok, hogy az alacsony ár nem járhat túl jó szolgáltatásnyújtással, ezért ezeket a szolgáltatásokat sosem választom. A magas ár természetesen nem jár magas minőséggel is, éppen ezért inkább a középmezőnyt szoktam megcélozni az ár tekintetében illetve, ha műtétről vagy bármilyen más beavatkozásról van szó, persze akkor leginkább az orvost szoktam megválasztani és ilyen esetben nem az ár lesz a döntő.

A Kelemed Plasztika oldalán megtudtam azt is, hogy a tetoválást el lehet távolítani lézeres módszerrel, illetve kimetszéssel is. Számomra a lézeres eltávolítás tűnt a legbarátságosabbnak viszont megtudtam azt is, hogy a személyes konzultáció keretén belül tudják csak megállapítani azt, hogy az én esetemben melyikre lesz szükség, hogyha tökéletes eredményt szeretnék elérni. A tetoválás eltávolítás nem egy egyszerű feladat az orvosok talán még nem is találták meg azt a módszert, amivel ez tökéletesen megoldható. Viszont én bízok abban, hogy a kívánt eredményt el tudjuk érni.

Pontosan milyen beavatkozásokat vállal a klinika?

Plasztikai beavatkozáson belül van arcplasztika, mellplasztika, test plasztika, és intim plasztika is. Ezenkívül vannak még egyéb beavatkozások, mint például esztétikai beavatkozás ezen belül is anyajegy eltávolítás, tetoválás eltávolítás. A műtéteken belül vállalnak benőtt köröm plasztikát, visszértágulat kezelést, sérvműtétet. Hogyha ezek közül bármelyik beavatkozás is érdekes lehet a számodra, akkor érdemes ellátogatni a Kelemed Plasztika oldalára, hiszen nagyon sok információt megtalálhatsz egy helyen. Akkor is hasznos lehet ez az oldal számodra, hogyha nem náluk szeretnéd elvégeztetni az egyes beavatkozásokat.

Hogyha érdekelnek az egészségügyi témák és minden, ami a plasztikai beavatkozással kapcsolatos, akkor a Kelemed Plasztika blog cikkeit is érdemes lehet elolvasni. Én nagyon sok érdekes és hasznos cikket találtam, amiket el is olvastam. Mindegyik nagyon közérthetően van megfogalmazva így egy olyan ember is megértheti, aki nem jártas ezekben a témákban.

Ha nem találtad még meg azt a tökéletes plasztikai sebészt, akire szívesen rábíznám magadat, akkor látogass el a Kelemed Plasztika oldalára, hátha neked is ők lesznek a tökéletes választás.