Ha ezt előbb tudjuk: így lett volna tökéletes a legutóbbi autós találkozó

Ezek a találkozók fantasztikusak olyan szempontból, hogy sok hasonló ízlésű emberrel lehet találkozni. Sokan szakmabéliek, de valakinek csak az egyik hobbija, amit profi szinten űz. A kialakuló beszélgetések mindig nagyon élvezetesek, de sajnos a legutóbbi ilyen találkozónak volt egy mélypontja. Az augusztusban megrendezett eseményenen hihetetlen fülledt volt a terem, alig lehetett levegőt kapni. A hőség valóban nagy hatással volt a hangulatunkra, énmagam is jóval fáradtabb voltam. Az egyik barátommal, akivel rendszeresen összejárunk ezeken a találkozókon, éppen arról beszélgettünk hogyan lehetne megoldani ezt a problémát, amikor az egyik törzs klubtag figyelmünkbe ajánlotta a KlimaGlobal nevű céget.

Mint kiderült, a KlimaGlobal klímák és hőszivattyúk értékesítésével foglalkozik. A cég több mint 15 éve kezdte munkálkodását a szakmában és azóta csak egyre sikeresbb lett. Már megszámlálhatatlan mennyiségű klímának találtak gazdát, vagy szerelték be őket megbízható és hozzáértő emberekkel. Kérésünkre az ismerősünk átlinkelte a honlapjukat. Az erős ügyfélkörrel redelkező cég elsősorban Komárom-Esztergom, illetve Győr-Moson-Sopron megyében tevékenykedik. Nem szabad azonban csüggedni, amennyiben máshol laksz, ugyanis a KlimaGlobal a teljes országban vállalja a készülékek kiszállítását. Sőt, még abban is megpróbál segíteni, hogy a megfelelő szakember végezze el a beszerelését.

Egy jól működő klíma rengeteg előnnyel jár, nemcsak publikus rendezvényeken, de akár otthon is. Ha a berendezés beszerelése pontatlan vagy hanyag akár még működésképtelenné is válhat. Ezzel szemben a KlimaGlobal garanciát vállal a megfelelően működő és beszerelt termékekért, amik újra élhetővé varázsolják a szobákat még nyáron is.

KlimaGlobal

A cég honlapján rengeteg információ elérhető a készülékekről. A találkozó nagy termében például egy úgynevezett multiklímára lett volna szükségünk. A mono-és a multiklímák között az a különbség, hogy az utóbbival több helyiség is klimatizálható egyszerre. A KlimaGlobal felhívja a vásárló figyelmét arra, hogy a különböző típusú berendezések más-más helyiség hűtésére alkalmasak. Természetesen a vásárlás előtt fontos utánajárni, hogy a helyiség maga klimatizálható-e egyáltalán. Ezekre az apró, de jelentőséggel bíró részletekre a weboldal felhívja az érdekődők figyelmét. A KlimaGlobal legfőbb erénye, hogy nem csupán az eladási ráták érdeklik őket. Nekik fontos az, hogy ügyfeleiket segítsék a felelős döntés meghozásában. A honlapon továbbá található leírás a berendezések működéséről, legfőbb alkatrészeiről, sőt még a működésük és az esetlegesen felmerülő költségek viszonya is szóba kerül.

Érdemes észben tartani, hogy a KlimaGlobal csapata nem csak klímák, de hőszivattyúk árusításával is foglalkozik. A hőszivattyú egy olyan fűtésre alkalmas eszköz, ami tekintettel van a környezetre miközben költséghatékonyan melegíti fel az otthont. A megújuló energiaforrásokba való befektetések egyre népszerűbbek Magyarországon is. A hőszivattyú berendezesék is ebbe a kategóriába esnek. A különböző típusú hőszivattyúkat elsősorban az alapján lehet csoportosítani, hogy pontosan minek használják fel az energiáját. Ez lehet akár a föld, a víz, illetve még a levegő is.

A cég weboldalán rengeteg információ és blogbejegyzés olvasható. Ezek a legkülönbözőbb kérdéseket igyekeznek megválaszolni. Ha itt mégsem találnál választ a kérdésedre a weboldalon elérhető árajánlatkérés menüpont alatt bárki könnyedén felveheti a kapcsolatot a céggel. Ez leggyorsabban a https://klimaglobal.eu/ című link megnyitásával lehetséges. Az oldal alján a Kapcsolatfelvétel menüpontban egyszerű és könnyű elérni a céget. A szélsőséges időjárások ellen mindig hívd a KlimaGlobalt! Legközelebb mi is biztosan ezt tesszük.