Forma1-es fürdőbombák

színezőpor

Hiába vagyok lány, imádom a kocsikat. Ez az egész imádat nem mástól, mint az édesapámtól származik, én pedig nagyon örülök, hogy ezt a jó tulajdonságát sikerült átvettem tőle.

Az elmúlt években sajnos egyszer sem voltam a kedvenc autóstalálkozómon, ugyanis valami mindig közbejött. Amiatt is nagyon szomorú voltam, hogy csak az online közvetítés segítségével tudtam nézni a Forma1-et, pedig a magyar futamra mindig ki szoktam menni.

Még egy Forma1 rajongói csoportban láttam, hogy egy lány a különböző csapatok színeiben pompázó fürdőbombát készített. Mindegyikből többet, így amelyik csapatból éppen kiválasztják a nap versenyzőjét, úgy azzal a fürdőbombával fog este fürdeni.

Nagyon megtetszett az ötlet, ezért rögtön el is kezdtem kutatni különféle színezőeszközök és fürdőbomba alapanyagok után. Ekkor találtam rá egy remek weboldalra, a pipereporta.hu-ra, ahol sokféle színezőpor volt készleten.

Plusz pont, hogy az EazyColours színezők mind vegánok, parabénmentesek és allergénmentesek is. Nem mellesleg csodás színekben kaphatók és az áruk miatt is teljesen megéri őket megvásárolni.

Glitterekből is hatalmas volt a kínálat, így nem is volt kérdés, hogy ezekkel fogom feldobni még a fürdőbombáimat.

Kiválasztottam a szükséges árnyalatokat a glitterekből és a színezőpor kínálatból, majd beleraktam a kosaramba a fürdőgolyó alapanyagait is a készítőformával együtt.

Izgatottan vártam, hogy minden megérkezzen és én is elkészíthessem a Fomra1-es fürdőbombáimat. Ha már a futamokra élőben nem jutok ki, legalább a pipereporta.hu ennyivel is közelebb hoz a versenyekhez!