Félre tudtam rakni az autóstalálkozóra egy babás webshop segítségével

Talán egy régi játékkonzolon szerettem bele először az autózásba. Még csak 14 éves voltam, apám pedig hazahozott egy játékot. Amikor lenyomtam az első versenyeimet, már akkor tudtam, hogy az autózás lesz a fő hobbim. Azóta eltelt már tíz év és boldog tulajdonosa vagyok egy olyan gépjárműnek, amiről mindig is álmodtam.

Az érdekes azonban az volt, hogy minél többet foglalkoztam az autókkal, annál több hasonlóan gondolkozó embert ismertem meg. Hívhatjuk őket akár autó fanatikusoknak is. Az autók szeretetének pedig nem szabnak határt még a kulturális különbségek sem, ahogy az sem, hogy ki milyen országból származik. Tagja lettem egy nemzetközi autósklubnak, ahol rengeteg barátra tettem szert. Most már tudom, hogyha külföldre utaznék, mindig van helyem pár arcnál. Nagyon sokat tanultam az autókon kívül ezekről az emberekről is és azt érzem, hogy a hobbim ki tudta nyitni a szememet más dolgok felé.

Az autósklub találkozókra azonban egyre kevesebb időm jutott, mivel gyermekem született. A kisbabával rengeteget kell foglalkozni, különösen a bevásárlás terén. Az egyetlen szerencsém ezzel kapcsolatban az volt, hogy egyik nap, mikor az interneten jártam, megláttam egy pelenka akció feliratú hirdetést és ezen keresztül megtalálhattam a Lordshopot.

A Lordshop egy olyan online áruház, ahol minden babákkal kapcsolatos terméket be tudunk szerezni. Őszintén, a választéknak csak a képzelet szabhat határt. Ráadásul sokszor olyan termékeket találok, amiknek korábban a létezéséről sem tudtam. Mindig mikor fellépek az oldalra, először az ömlesztett listát kémlelem végig, hogy milyen új ajánlatok vannak. A lista segítségével rengeteg új dolgot tudtunk kipróbálni a kisbabánkkal és mindig látom a mosolyt az arcán, mikor a kis úszópelenkájában kapálózik a víz tetején.

De mint minden szülő tudja, az ilyen különlegességek beszerzése nem az elsődleges szempont. A legfontosabb az, hogy mindig legyen otthon pelenka. Mivel ez egy hamar elhasználódó tárgy, ezért nagy mennyiségben érdemes csak vásárolni. Ilyenkor pedig nem számít, hogy hány százalékos a kedvezmény, mindenképpen jól járunk azzal, ha valahol pelenka akció van. A Lordshopon pedig szerencsére szinte mindig az van. Ha pedig éppen nincsen nagyobb leárazás, akkor is sokkal kedvezőbb ajánlatokkal állnak elő, mint a boltok.

Rengeteget tudtam spórolni a pelenkákon a Lordshop segítségével. De nem csak a pénzemet tudtam megőrizni, hanem kicsit több szabadidőm is lett. Természetesen még mindig járok boltba, de már nem kell fél órákat eltöltenem a pelenka részlegen, hogy megtaláljam azt a terméket, amit a felségem kiszemelt. Ráadásul azóta, hogy a Lordshopot használom, apaként is közelebb érzem magamat a kisbabámhoz. Ez abban nyilvánul meg a leginkább, hogy most már nem csak az árakat nézem, ha pelenkát veszek, hanem el is olvasom a leírásukat. A Lordshopon, ha rákattintunk bármelyik termékre, akkor lehetőséget kapunk arra, hogy kicsit jobban megismerjük a paramétereit. Nem kell amiatt aggódni, hogy lejár lassan a parkolójegyünk, vagy, hogy menni kell valahova, mivel az otthonunk kényelméből informálódhatunk a babatermékek felől.

Tehát ha még mindig nem győzött meg az, hogy a Lordshopon szinte mindig pelenka akció van, vagy az, hogy nem kell kimozdulnod, akkor hozzáteszem még azt, hogy a kiszállítás is nagyon gyors. Ráadásul nagyon kedvező kiszállítási díjjal dolgoznak. Ha valaki rendelt már több csomag pelenkát, akkor tudni fogja, hogy az a plusz ezer forint fel sem fog tűnni a számlánkon.