Dagasztógép probléma egy autós találkozón

Az autós találkozóknak két nagyon fontos része van. Az egyik persze az autó, a másik pedig természetesen sosem maradhat ki semmilyen programból: nevezetesen a kaja. Számos autóstalálkozón jártam már, és mielőtt még azt hinnétek, hogy ez nekem fontos, akárhányon részt vettem, mindnél volt egy kifőzde, egy étterem, egy pizzázó vagy csak egy kis lángosos kocsi, ami képviselte a találkozót. Ezért is imádom ezt a programot, hiszen mi kell még az autókon és a kaján kívül? Viccet félretéve, ez tényleg egy igazi kis közösségi program, akkor is, ha az AMTS-ről beszélünk és akkor is, ha csak egy Balatoni Volkswagen találkozóról.

Pont a múltkor történt, hogy segítettem egy kis olasz étteremnek, ugyanis míg kajáltunk, a pultos lány kétségbe volt esve, mert elromlott a pizzatésztához használt dagasztógépe. Elmesélte, hogy már régóta húzza, halasztja a vásárlást, de most kicsit túlfeszítette a várakozási időt és a dagasztógép teljesen bedöglött, nekem pedig eszembe jutott, hogy pont nem mesze tudok egy még nyitva lévő nagyon jó telephelyről, aminek meg is mutattam a webáruházát, ahol nagyon jó dagasztógépeket árultak. Gyorsan megmutattam a lánynak a weboldalt, én is csak azért jegyeztem meg, mert amikor valaki mutatta nekem, nagyon megjegyeztem magamnak, elvégre ilyesmivel nem gyakran találkozunk.

Vadonatúj és használt konyhai és élelmiszeripari gépekkel foglalkoznak az rdealer.hu-nál ráadásul garanciát is vállalnak mindegyikre. Az újra 1 évet, a használtra pedig 3 hónapot. Rengeteg tevékenységhez lehet náluk terméket találni, ilyen a csomagolástechnika, előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés-fagyasztás, italkészítők, mosogatás, kiegészítők, sütés-főzés, sütőipari gépek.  Alapvetően a személyes átvételre vannak felkészülve, de szállítással is lehet kérni a terméket. Ezt az ügyfélszolgálaton jelezni kell, ha valakinek ilyen igényei lennének, ám nem hiszem, hogy ebből valaha is probléma adódna. Nyitva tartás terén sem kell semmilyen extraságra számítani, a szokásos hétköznapi reggel 8 és délután 4 közötti, így a lány nagyon megörült és vette is a kabátját, mert még pont odaért, ha akkor elindul. Gyorsan elkérte az elérhetőségüket és a linket és már indult is, mert ott várta a sebtében vásárolt (vagyis akkor még csak lefoglalt) dagasztógép. Így nem kellett összecsomagolnia és otthagynia a találkozót, hanem árulhattak nem sokkal később tovább. Nagyon megköszönte és azt mondta, mindannyian a vendégei vagyunk, mert megmentettem ezt a néhány napját.