Az autóstalálkozón arra is kaptam egy tippet, hol vegyek új táskát

Lány létemre mindig elvarázsoltak a szép, régi autók. Persze nem tudok túl sokat az autókról (van kormány, motor, 4 kerék és kb. ennyi a tudásom), de a régi modellek színei és formái egyszerűen rabul ejtenek. Éppen ezért nagyon szeretek autós találkozókra járni, ahol régi autókat is lehet nézni. A legutóbbi ilyen rendezvényen ajánlotta az egyik barátnőm az Anna táska nevű webáruházat.

A táskaáruház-ajánlóra azért volt szükség, mert történt egy kisebb vészhelyzet, ami nem történt volna meg, ha minőségi, megbízható táska lett volna nálam. A nagy nézelődésben egyszer csak elszakadt a válltáskám pántja. Szerencsére ez csak egy kis kellemetlenséget okozott: a táskát utána a kezemben kellett cipelnem végig. Az eset miatt viszont új táskára volt szükségem. Amiről már az elején eldöntöttem: valamilyen jó minőségű darab lesz. Ekkor ajánlotta barátnőm az Anna táska nevű online boltot.

Az Anna táska kínálatában csupa márkás darab szerepel

Anna táska

Az Anna táska egy minden szempontból elvarázsoló weboldal. Csodálatos, kifinomult és nagyon nőies hatást eredményező színei (halvány rózsaszín és -szürke, valamint sötétbarna és fehér) kellemes élménnyé teszik a vásárlást. Eközben pedig nem fárasztják a monitort pásztázó szemet, és nem vonják el a figyelmet a táskákról.

A kínálatban tájékozódni a keresési és szűrési lehetőségeknek köszönhetően nagyon egyszerű. Így könnyen és gyorsan eljuthatunk azokhoz a típusú, színű és méretű termékekhez, amelyekre épp szükségünk lehet.

A tájékozódásban és a termékek megismerésében a főoldal is sokat segít. Rögtön eldönthetjük például, hogy férfiak vagy nők számára keresünk-e táskát. Emellett megtekinthetjük a bolt aktuális kiemelt ajánlatait is (egy részüket nagyon ízléses képek formájában). Illetve találunk termékajánló felületet is, amely egy kreatív, ötletes és vásárlásra csábító összeállítás. Ezen kívül szintén a főoldalon külön menüsávban találhatók meg a legtöbbet keresett márkák címkéi.

(Nekem, mint autószerelmesnek egy pillanatra érdekesen hatott a “Bugatti” címke, de hamar rájöttem, hogy ez a cipő és táska márka, nem pedig a híres autó brand 😀 )

Az Anna táska egy gyönyörű online ékszerdoboz. Már csupán a termékei között való nézelődés is fel tud dobni bármilyen rossz napot is. Apropó termékek: a weboldalon vásárolva fel kell készülnünk arra, hogy mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk a termékek kifizetéséhez. Ugyanakkor az ár-érték arány a forgalmazott márkákat nézve teljesen rendben van. Sőt, kifejezetten jó! Az oldal virtuális polcain ugyanis csak olyan gyártók termékeit találhatjuk meg, akiknek termékei hosszan tartó, megbízható minőségű, prémium termékek. Emellett pedig roppantul stílusosak is.

Nem tudsz otthon ülni, és várni a futárt? Erre is gondoltak!

Az Anna táska webáruház, így az oldalon található termékeket az otthonod kényelméből vásárolhatod meg. Ráadásul itt azért sem kell aggódnod, hogy mozgalmas hétköznapjaidba esetleg nem fér bele az, hogy várj egy csomagot otthon. Ugyanis csomagpontos átvételt is választhatsz (Pick Pack Pont), vagyis a rendeléskor ki kell választanod a számodra leginkább megfelelő átvételi pontot, ahol személyesen veszed át a megrendelt táskát.

Természetesen ha neked megfel az, hogy a GLS futárszolgálat egy megjelölt napon házhoz szállítja amit rendeltél, ilyen lehetőséget is megjelölhetsz a rendeléskor.

Ha nem csak egyszer vásárolnál, érdemes lehet csatlakozni a hűségprogramhoz

Ha úgy érzed, rendszeres látogatója és vásárlója leszel az Anna táska webáruháznak, érdemes lehet csatlakoznod a bolt hűségprogramjához, melynek részleteit a weboldal megfelelő menüpontjában alaposan megismerheted.

A programhoz való csatlakozás feltétele az, hogy saját vásárlói fiókot regisztrálj az oldalon. A csatlakozás után pedig az egyes vásárlások végösszegének függvényében hűségpontokat gyűjthetsz. A pontokat pedig később pénzbeli kedvezményekre cserélheted. Azt, hogy az egyes termékek megvásárlása után mennyi hűségpontot zsebelhetnél be, az oldal akkor is jelzi a termék alatt, ha még nem vagy regisztrált vásárló, így könnyen meggyőződhetsz a csatlakozás előtt arról, hogy ez egy igazán remek hűségprogram, amiben érdemes részt venni, ha gyakran vásárolsz táskát.

Ha neked is szükséges van új táskára és kedveled a márkás termékeket. Vagy ha csak eltöltenél egy kis időt egy igazán varázslatos weboldal böngészésével.

Akkor az Anna táska oldalát neked találták ki!