Az autós találkozó ihlette a műhely dekorációját

Nemrég egy veterán autós találkozón vettem részt. Nagy élmény volt ez számomra, mivel már gyerekkorom óta rajongok az autókért, ezért is nyitottam meg korábban a szerelőműhelyemet. Igaz, az kezdetben eléggé lepukkant volt.

A szakma profi képviselői mellett még néhány autóversenyző is megjelent a találkozón, nekem pedig sikerült is lefotózkodnom az egyik bajnokkal!

A feleségem napokkal később küldött nekem egy linket az otthoni számítógépről, míg a műhelyben voltam: https://www.colornyomda.hu/munkaink/uvegnyomtatas/ – ezt kezdetben nem tudtam hova tenni. Szó volt róla, hogy kellene már valami dekoráció a műhelybe, mert amikor megvettük, nem ez volt a legfontosabb kiadás.

Szóval megnéztem, és a https://www.colornyomda.hu/munkaink/uvegnyomtatas/ oldal az üvegnyomtatás technikájáról ad némi felvilágosítást, ami valóban jó megoldás lehet erre a célra is többek között. A colornyomda.hu pedig valóban profinak tűnt, ezért nem voltam ellene, hogy kérjünk tőlük ajánlatot.

A weblapon egyébként könnyen megtaláltam a kapcsolattartási információkat is. Hazaérve viszont azzal szembesültem, hogy a feleségem már elintézte a munka oroszlánrészét! A colornyomda.hu segédlete alapján megtervezte és elküldte nekik a kigondolt ötletet. Egy hatalmas üveglapot tervezett a műhelybe, amin az én mosolygós képem van nagyban az autóversenyzővel! Azt hiszem, ennél jobb reklámunk valóban nem is lehetne!

Hamarosan meg is érkezett az ajánlat, ami korrekt volt, de mivel időközben megnéztük a colornyomda.hu referenciáit, nem gondolkoztunk sokat, hogy elfogadjuk-e. Biztosak voltunk benne, hogy ilyen sok nagy cég után mi is a legjobb minőséget kapjuk majd.

Ez így is lett, a műhely pedig sokkal hangulatosabb lett az autós találkozón készült képpel, az ügyfelek is sokkal jobban érzik itt azóta magukat!