Az autós klubban sem minden a négy kerék körül forog

Sőt, kifejezetten gyakori, hogy az autók szerelmesei közt vannak jó páran, akik mással is imádnak közlekedni. Például motorkerékpárral, sőt, tőlük tudtam meg, hogy mi a ztech elektromos kerékpár (ez még abban az időben volt, amikor az elektromos rásegítésű cuccok nem voltak úgy felkapva és nem forogtak közszájon, így az újdonság erejével hatott).

Az autós klubban hallottam először a motorbolt.co.hu-ról is, de ne szaladjunk azért ennyire előre…

Bizony, gyakori jelenség, hogy aki imádja a mobilizációt, az autó mellett motorozik is mondjuk. Gondoljatok bele: a világ két fő csoportra osztható, az otthonülősökre, meg azokra, akik közé én járok, az otthonról eljárósokra. És itt most a kirándulásokra, utazgatásokra gondolok. Autóval az autósklubba is az jár, aki szeret mindig mozgásban lenni és a kocsijával valahová haladni. Na, köztük is vannak a repülni, vonatozni szeretők, mint alcsoport és azok, akik saját járművel imádnak menni. Az én barátaim szeretik a kocsikat, de mint mondtam, ők magasztalták fel nekem a motorbolt.co.hu-t avagy a Viczai Kft-t is.

Azért emlegetem gyakrabban a webcímüket, mert az egy webshop, ott azon a címen, ahol számos dolog van. Ami nekem, szintén autó- és motorszerelmesként fontos az pl. a motoralkatrész. Meg mondjuk a motoros cuccok, ruhák, de még mindig nem futnék ennyire előre…

Szóval ők, az autóklubosok mondták, amikor hiányzott valami a bütyköléshez, hogy rendeljem meg innen. És itt valóban volt minden, ami kellett. Olyan dolgok is, amik az antik motorjaimhoz kellenek, ami óriási dolog! A régi kétkerekűeknek már eszmei értéke is van, és végre itt van egy hely, ami támogatja ezt mindennel. A felújítást, karbantartást.

Mi óriási még? Pl., hogy gyorsak is, meg jófejek és normálisak. Nagyon segítőkészek. A választék mellett másban is dicsérhető a felkészültségük. És sokoldalúak. Láthatjátok nyilván, hogy mekkora a termékpaletta és az milyen színes, szerteágazó is. Itt jön képbe mondjuk a ztech elektromos kerékpár. Nem csak régi kétkerekűekkel operálnak, és nem is csak nagy motorokkal. Eladnak modern dolgokat is. És támogatnak egy életformát, kiegészítőkkel, praktikus dolgokkal a legújabban divatosság váló közlekedési eszközökhöz.

És akkor még az említett motoros példához visszatérve: a bukótól a menő, de motorozáshoz praktikus ruhákig minden van, ilyen téren is. Nem csak a garázsban található, hanem a menet közben magunkon viselendő dolgokból is nagy a választék. Az áraik jók, reálisak, a többit pedig már említettem. Jó az értékesítési gyakorlatuk is szerintem.

A példáim, remélem, hogy sokak számára lehetnek elgondolkodtatók. Ahogy magának a Motorboltnak a kínálata is: annyiféle alternatíva van ma már közlekedésre, és ez a webshop konkrétan annyit, de annyit vonultat fel… És annyinak a használatát igyekszik különböző eszközök árusításával megtámogatni… Őszintén remélem, hogy például a budapestieknek, vagy a fővárosban gyakran, életvitelszerűen tartózkodóknak eljut a tudatáig, hogy mennyi lehetőségük van nem csak autóval való közlekedésre! Ha ötlet kell, nézzenek be legalább a Viczai Kft. valamelyik boltjába. Vagy az onlineba, vagy az igaziba és meg fognak világosodni!

Igen, mondom ezt, mint autószerelmes! Mert az autó az egy dologra van, de az a dolog nem olyasmi, minthogy a közértbe eljárjunk vele… Fedezzétek fel a mopedek, elektromos biciklik és rollerek világát is végre! Vagy ami még jobb: motorozzatok!