Autóstalálkozón látott tökéletes autós kiegészítők

autós kiegészitők

Mindig is az autók megszállottja voltam és ez talán visszavezethető ahhoz, hogy édesapám autószerelő volt. Jó magam is kisebb tudásra tettem szert általa, de profi szakember sosem lett belőlem. Inkább azt mondanám, hogy érteni értem a folyamatokat, és talán a kisebb problémákat magam is megoldom, de inkább a szakértőkre bízom a piszkos munkát, mielőtt kárt tennék saját járgányomban. Azonban a szenvedélyen nem csillapodott, évek óta járok nemzetközi autósklubok rendezvényeire és országos autóstalálkozókra.

Azért szeretem ezeket a rendezvényeket, mert hozzám hasonló autó bolondokkal tölthetek pár órát, vagy akár egy egész napot, és csodás autókat figyelhetek meg közben. Ugyan nekem nincsen extrán felszerelt, felturbózott járgányom, és nincsenek is ilyen terveim, azért engem is ámulatba ejtenek ezek az autók. Én inkább az enteriőrök és az elegánsabb vonal megszállottja vagyok, amit saját járművem is tükröz.

A legutóbbi autós találkozó is inkább egy ilyen vonalon mozgott, így igazán izgatottan álltam a program elé. Még izgatottabb voltam azonban hazaérkezéskor, hiszen a találkozón látott autós kiegészítők nagy lázba hoztak. Kaptam egy elérhetőséget is, ahonnan beszerezhetem őket saját magamnak.

Az autofelszerelesek.hu nevű oldalt ajánlotta egy kedves úriember, akinek megdicsértem az autójában található utastéri autós kiegészítőket. Nagyon pofásnak és praktikusnak tartottam őket, így kíváncsi voltam honnan tehetnék szert ilyen eszközökre, mivel a saját autóm egészen hiányosnak mondható ilyen téren.

Minél hamarabb el is látogattam a megadott oldalra. Kiderült, hogy ez a cég – bár én még nem hallottam róluk – már 2004 óta létezik és azóta foglalkozik autó felszerelések és autós kiegészítők forgalmazásával. Az egészen apró tárgyaktól kezdve a hólánc szettekig és tetőcsomagtartókig minden megtalálható náluk külön kategóriákba szedve.

Engem most főként az “utazási és biztonsági kiegészítők” kategória érdekelt, hiszen ott található minden telefonos és utastér kiegészítő, amire nekem szükségem lehet.

Kosárba is raktam egy vezeték nélküli tapadókorongos gyorstöltőt, egy bőr kormányvédőt és egy csodaszép és elegáns üléshuzat szettet.

A termékek kiválasztását több tényező is segítette. Nem csak részletes leírást találtam az eszközökről, hanem más vásárlók véleményét is megtaláltam az oldalon. Továbbá elérhető egy termék összehasonlító funkció is, ha két eszköz között vacillálna valaki.

A terméket megvásárolhatod online és házhozszállítással, vagy személyesen az üzletükben, amely Budapesten található. Ha munkanapon délután kettőig adod le az online rendelést, még akár másnap kihozzák neked a megvásárolt terméket. Azonban ha erről a lehetőségről lecsúsznál, akkor sem kell aggódnod, mert pár munkanapon belül mindenképp kiszállítják csomagodat, ha a termékek raktáron vannak.

Én a házhozszállítás lehetőséget választottam, és valóban nagyon gyorsan megérkeztek a kiegészítők. Csupa jó minőségű és magas színvonalú termékkel gazdagodtam, amiket még aznap felszereltem az autómba.

Azóta is igazán jól mutatnak járgányomban, rengeteg dicséretet kapok és nagy hasznukat veszem a mindennapokban. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is az autofelszerelesek.hu-t fogom választani, ha autós kiegészítőkre van szükségem.