Autóstalálkozón hallottam az InstanTENSE Plus emelő hatású szérumról

Az autóstalálkozókon nem az autók tulajdonosaié, hanem a járműveké a főszerep. Ettől függetlenül amikor legutóbb ilyen találkozóra mentem, nagyon zavart, hogy előtte sehogyan sem tudtam eltüntetni a szemem alatti sötét karikákat. Ez a probléma természetesen nem csak az autóstalálkozóval, hanem a mindennapokkal kapcsolatban is egyre jobban zavar. Úgyhogy természetesen igyekszem mindent megtenni azért, hogy eltüntessem a szemem alól a karikákat, és csökkentsem a ráncokat. Eddig azonban nem sikerült olyan kozmetikumot találnom, ami összetevők és hatékonyság szempontjából is megfelelő lenne számomra.

Sosem gondoltam volna, hogy autóstalálkozón szemkörnyékápoláshoz kapcsolódó tippet kapok, pedig így történt. Egy nő azt mondta, a kérdéseimre, problémáimra a válasz ez lehet: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr.

Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr

A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr szlogen egy emelő, feszesítő hatású szérumot takar. Hazaérve rá is keresztem a terméket forgalmazó weboldalra, az instantense.hu-ra, ahol nem csak a szérum megrendelésére van lehetőségünk, hanem megtudhatunk róla minden fontos információt, illetve videókat is nézhetünk, amelyek a hatékonyságát bizonyítják.

Ez az arcszérum kifejezetten a szemkörnyék megfelelő, hatékony, de mégis kíméletes ápolására készült. A szem alatti sötét karikák és ráncok csökkentésére, eltüntetésére alkalmas készítmény. A termék gyorsan hat és hosszútávon is hatékony eredményt érhetünk el vele. Hatékonyságát az elégedett vásárlók mellett klinikai tesztek is alátámasztják.

Az instantense.hu weboldalon alaposan megismerkedhetünk a szérum működési mechanizmusaival. Továbbá tájékozódhatunk a készítmény aktív összetevőiről is, vagyis meggyőződhetünk arról, hogy az InstanTENSE Plus kiváló alapanyagokból, a természetesség igényét szem előtt tartva készült, természetes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikum.

Így használd az InstanTENSE Plus-t

Az instantense.hu oldalon megismerkedhetünk azzal is, hogy a szérum pontosan milyen használat mellett éri el a kívánt hatást, illetve hogyan lesz valóban tartós az elért hatás.

Ahhoz, hogy tartós eredményt kapjunk, természetesen naponta kell használnunk a terméket. Viszont sok kozmetikummal ellentétben az InstanTENSE Plus már napi egy használattal is hatékony eredményt mutat, vagyis nem kell kétszer vagy többször használnunk a nap folyamán.

A szérumból egy-két kicsi adagot (az oldal információi szerint rizsszem nagyságú mennyiség elegendő) kell az ujjunkra nyomni, és ütögető mozdulatokkal a szemkörnyék bőrfelületébe masszírozni.

A szérum felszívódási ideje körülbelül 10 másodperc. A feszesítő hatás kialakulásához mozdulatlan arccal 3-5 percig kell várni, hogy száradjon a szérum. Az instantense.hu-ról megtudhatjuk, a folyamat legyezgetéssel, vagy alacsony hőfokon bekapcsolt hajszárítóval felgyorsítható.

Az InstanTENSE Plus szérummal kezelt bőr sminkelhető is, de a weboldal felhívja rá a figyelmet, hogy az olajat tartalmazó sminktermékek csökkenthetik a hatékonyságot.

Gyors szállítás, visszafizetési garancia

A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr arcszérum már egyes gyógyszertárakban is beszerezhető, de az instantense.hu weboldalról meg is rendelhető. Ha az oldalról rendelünk, a kiszállítás villámgyors, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül már használhatjuk is a szérumot. Ráadásul 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kapunk, vagyis bőven van időnk, hogy kipróbáljuk, valóban hatékony-e a termék.

Az instantense.hu információi alapján a szérum tökéletes választás a szemkörnyék érzékeny bőrének megfelelő ápolásához. Én szerintem meg is rendelem.