A gyümölcslevek nem csak egészségesek, de nagyon finomak is

Aki sokat van úton, bizonyára tapasztalta már, hogy a hosszú órákon át tartó vezetés során csökken a koncentrációja, rátör a fáradság. Ilyenkor pedig sokszor még a megfelelő folyadékpótlásról is elfeledkezik az ember, és az is előfordul, hogy az étkezés is kimaradt. Persze van megoldás, csak fel kell készülni a hosszú utakra, és arra, hogy bizony a szervezetünknek olykor szüksége van egy kis löketre.

Bizony, a gyümölcslevekre gondolok, melyek gyorsan felszívódnak, azonnal érezhető szinte a hatásuk, hisz energiával töltenek fel és nem mellesleg nagyon finomak. A kiváló minőségű gyümölcslevek beszerzése sokak számára feladja a leckét, de van megoldás, a biocity.hu. Ebben a webáruházban többféle ízesítésű és kiszerelésű 100 százalékos gyümölcslevet is találunk.

A gyümölcs és a gyümölcslé is rendkívül egészséges, a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy milyen fontos a rendszeres fogyasztása. A gyümölcs szezonális élelmiszer, és bizony mint ilyen, gondoskodni kell a tartósításról, ha nem csak szezonban szeretnénk fogyasztani és élvezni a kedvező hatásokat.

Biztos mindenki maga elé tudja idézni az első ízetlen, drága dinnyéket, vagy akár a szezon utáni, hónapokkal későbbi gyümölcsöket. Nem kell azonban lemondani a gyümölcsfogyasztásról akkor sem, ha beköszönt a hideg. 100 százalékos, tartósítószermentes gyümölcslevekkel megmarad az élmény és a hatás is.

Kezdjük is rögtön az egyik nagy kedvenccel, ez pedig nem más, mint a feketeáfonya. Aminek száz százalékos gyümölcsleve igazi energialöket, egy ízbomba. Nem mellesleg rengeteg kedvező hatása van a szervezetre, így erősíti a szervezet kapilláris ereit, így javítja a keringést. És egy újdonság, legalábbis hazánkban az: a noni, amit már több mint kétezer éve ismernek a Dél-Óceániai őslakosok. A noni juice a sejtek regenerálásában játszik nagy szerepet, emellett pedig egy finom gyümölcslé, amit minimális mennyiségben javasolnak fogyasztani, napi 2×15 mm-t. A biocity.hu-n ezen kívül mangóvelőt is lehet kapni, amit a paleo és vegán étrendet követők is beilleszthetnek az étrendjükbe. De van itt homoktövis velő is, ami egy igazi szuperélelmiszer, a táplálkozástudományi szakemberek is javasolják a rendszeres fogyasztását. Hisz kiemelkedő egészségmegőrző hatással bír, vízzel hígítva pedig egy finom üdítőital készíthető belőle.

Sokak kedvence a gránátalma, ezt viszont egy-egy utazásra nem túl könnyű magunkkal vinni és elfogyasztani. A gránátalma kivonatát viszont meg tudjuk vásárolni a biocity.hu-n. Csupa jótékony hatása van a gránátalma levének is, hisz szerves szelénben gazdag, antioxidánsai hozzájárulnak a szervezet egészségéhez.

A gyümölcslevek mellett azonban érdemes még szétnézni a biocity.hu webáruházban, hiszen nagyon sokféle egészséges, mentes termék kapható itt, nem csak élelmiszerek, táplálékkiegészítők, vitaminok és ásványi anyagok. Biokozmetikumokat is vásárolhatunk, melyek természetes összetevőkből állnak, kímélik a bőrünket, ápolják a hajunkat.

A biocity.hu-ra látogatók még hasznos tanácsokat is kaphatnak az egészséges táplálkozásról. A biocity.hu tízéves tapasztalattal és több mint nyolcezer féle termékkel várja vásárlóit nem csak az interneten, hanem szegedi áruházukban is. Érdemes nem csak a gyümölcsleveket és gyümölcsvelőket megtekinteni, hanem szétnézni a széles kínálatban, és megtekinteni az akciós termékeket.