A barátom lemaradt az autóstalálkozóról

metaautoszerviz hu

Nagy rajongója vagyok egy bizonyos típusú autómárkának. Olyannyira, hogy még egy büszke tulajdonosa is lehetek az egy ilyen kocsinak. Ez egy Magyarországon viszonylag ritka márkának az annál is ritkább modellje. Szerencsére nem csak én vagyok egyedül ezzel az “őrületemmel”. Azért vagyunk még páran így ezzel itthon. Már eddig is tartottuk a kapcsolatot egymással a különböző közösségi hálózatokon, de pár éve valaki kitalálta, hogy mi lenne, ha minden év tavaszán rendeznénk egy találkozót egymással, ahová természetesen az autócsodáinkkal érkeznénk meg. Eddig minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Lehetőségünk volt megtekinteni egymás gépjárművét és nagyokat beszélgetni. Ezt az egészet még egy jó kis grillezéssel is meg szoktuk koronázni a szabadban. Komoly barátságokra is sikerült itt szert tennem. Például ott van Dani, akivel mindig sok volt a közös témánk. Szerencsétlenségére azonban az aktuális autóstalálkozó előtt két nappal meghibásodott az autója, emiatt kénytelen volt kimaradni. Nagy kár, hogy így történt. Talán egy jobb autósszervizzel elkerülhető lett volna ez.

Az eset után ezért is ajánlottam Daninak a metaautoszerviz hu csapatát. Ismerem őket, és tudom, hogy márkafüggetlenek. Ráadásul öregebb és újabb autók javítását és ellenőrzését is gond nélkül képesek elvégezni. Az olyan ritkább autó márkák sem okoznak gondot nekik, mint amilyen nekem van. Nem egyszer vettem már igénybe a szolgáltatásaikat. Minden meghibásodást teljesen profi módon kijavítottak. Minden a rendelkezésükre áll, ami ehhez szükséges: tapasztalat, szakértelemmel rendelkező dolgozók, kiváló, modern eszközök és jó alkatrész ellátottság.

Már a weboldalukon is érződik a hozzáértés. Tökéletesen el lehet igazodni rajta, akár a szolgáltatások típusára vagy az árakra vagyunk kíváncsiak.  Szinte minden típusú javítást elvállalnak itt, ami csak szóba jöhet. Legyen az egy gumiabroncscsere, fényszóró beállítás, fékjavítás, autóklíma feltöltés és még sok más. Itt akár autó diagnosztikára és a hibakódok kiolvasására is lehetőség van a modernebb autók esetében, hiszen fejlett informatikai rendszerekkel is képesek a munkákat elvégezni. Az adott szolgáltatások mellett megtalálhatjuk azt is, hogy azok mekkora költségekkel járnak. Sok szolgáltatás fixáras.  Mivel a weboldal ennyire jól ellátja az oda látogatókat információval, így szinte már mindent tudunk az előtt, hogy egyáltalán időpontot foglalnánk. Maga az időpontfoglalásnak a megszervezése is példaértékű: ezt nyugodtan és kényelmesem meg tudjuk oldani online. Az online időpontfoglalásnak hála, a lehető legkisebb várakozási idővel kell számolnunk, hiszen ők már várnak ránk. Természetesen telefonon is van lehetőségünk időpontot foglalni, ha az egy kényelmesebb megoldás a számunkra. A munkavégzés ideje természetesen függ a probléma nagyságától is, de azt elmondhatom, hogy bonyolultabb dolgokat is képesek meglepő gyorsasággal elvégezni a gépjárművünkön.

Nekem legutóbb a kipufogóval voltak gondjaim. Annyi volt a probléma, hogy a kipufogón keletkezett egy lyuk. Az évek során sajnos elhasználódott. Attól tartottam, hogy emiatt ki kell cserélni a kipufogót, de kiderült, hogy metaautoszerviz hu hegesztéses eljárással képes megjavítani az eredeti darabot. Ez egy nagyon szimpatikus megoldás volt számomra. Itt csak akkor javasolják az alkatrészek cseréjét, ha már nincs más megoldás. Ebből is látszik az, hogy mennyire törekednek arra, hogy a munkát a lehető legköltséghatékonyabban végezzék el a számunkra. Mondanom sem kell, hogy a kipufogóm azóta is teljesen jól működik. Nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek ezt az autószervizt. Én egészen biztos ide fogok járni a jövőben.